Landelijk Congres Ouderschapskennis

26 juni 2018

Adresgegevens
Vul in het bovenstaande veld uw email ter controle opnieuw in.
Deelsessies

Selecteer uw keuze(s) indien u wenst deel te nemen aan een deelcongres of workshop:Voor het geval dat bovenstaande sessies reeds volgeboekt zijn of in dezelfde ronde vallen, kunt u hier alternatieven opgeven:Factuurgegevens


U kunt hieronder een factuuradres invullen indien deze afwijkt van bovenstaand adres.
Let op: Indien uw werkgever het congres betaalt; vraag alstublieft het juiste factuuradres en eventuele kostenplaats of referentie op bij de administratie van uw organisatie.


Wilt u de factuur ook op een ander e-mailadres (bijvoorbeeld afdeling crediteuren@ of facturen@) ontvangen? Vul dan hieronder het e-mailadres in.

Aanvullend - korting Wanneer u gebruik wilt maken van een korting, dient u dit bij aanmelding zelf aan te vinken en/of de kortingscode in te voeren. De voorwaarde voor meerpersoonskorting is dat het factuuradres voor alle deelnemers van de organisatie/instelling gelijk is. Ten behoeve van studentenkorting ontvangen wij graag binnen een week een goed leesbare scan/kopie van uw studentenpas op office@logacom.nl.
Met terugwerkende kracht worden er geen kortingen verwerkt.


Ik wens gebruik te maken van de volgende kortingsregeling:

Indien u over een kortingscode of abonneenummer beschikt, dan kunt u het hier invullen. Bij gebruik van abonneekorting is vermelden van abonneenummer verplicht, zonder abonneenummer wordt de korting niet verwerkt.Eventuele aanvullende opmerkingen of informatie (zoals medische dieetwensen):Wilt u nog iemand aanmelden klik dan op Volgende Aanmelding.

Om uw aanmelding(en) te voltooien, klik op de Aanmelden knop.

Deelcongressen/Workshops:
1. Interpretative Phenomenological Analysis (IPA) in de praktijk: Prematuur geboren. Onderzoek naar ervaringen van ouders.

1. Interpretative Phenomenological Analysis (IPA) in de praktijk: Prematuur geboren. Onderzoek naar ervaringen van ouders.

Drs. Edith Raap, Hogeschool Utrecht, Instituut voor Social Work, afdeling Ouderbegeleiding.

2. Ouders; ervaren en deskundig

2. Ouders; ervaren en deskundig

Janneke van Bockel, ouderschapsdeskundige, schrijver, directeur Stichting Ovaal – MetaMama Greet Meesters – trainer, ontwikkelingspsycholoog, gespreksleider - Stichting Ovaal

3. Ouders & Zorginstelling. Wie heeft de regie? Van professioneel support naar partnership

3. Ouders & Zorginstelling. Wie heeft de regie? Van professioneel support naar partnership

Wim Goossens, Expertdocent Zuyd Hogeschool, faculteit Sociale Studies & Educatie

4. ‘Ports of entry’

4. ‘Ports of entry’

Drs. Miranda van den Akker, Gedragswetenschapper jeugdhulp Friesland, Behandel en expertisecentrum Jonge Kind, Gespecialiseerd in ouderschap en ouderbegeleiding.