3e Jaarcongres Participatie en Herstel


Datum: 13 november 2018
Locatie: NBC, Nieuwegein
Prijs: 295.00 excl. btw

Aanmelden

Sociale inclusie in stad en wijk
(o)ggz, geestelijke gehandicaptenzorg, ouderenzorg en forensische zorg

Na twee succesvolle edities van het Jaarcongres Participatie en Herstel organiseert Logacom in samenwerking met uitgeverij SWP op dinsdag 13 november 2018 de derde editie! Deze keer hebben we gekozen voor een locatie meer centraal in het land; het NBC in Nieuwegein. Het congres richt zich op de ontwikkeling van sociale inclusie in stad en wijk met aandacht voor ondersteuning van maatschappelijk herstel, sociale inclusie en het tegengaan van maatschappelijke uitsluiting van volwassenen, ouderen, jongeren en dak- en thuisloze mensen met psychische, psychosociale of verstandelijke beperkingen, met een verslaving of met forensische problematiek.

Inspirerende en ervaren professionals zijn tijdens dit congres welkom om te vertellen over hun kennis en ervaring op het gebied van mogelijke nieuwe zorgprojecten, methodes of interventies.

Doelgroep:
Professionals werkzaam in: maatschappelijke opvang, GGZ-instellingen, beschermende woonvormen, dagactiviteitencentra, sociale (wijk)teams, FACT teams, forensische zorg, verstandelijk gehandicaptenzorg, ouderenzorg.
Professionals werkzaam als: sociaal werker/sociaal pedagogisch hulpverlener, verpleegkundige, gedragskundige, ervaringsdeskundige, (F)ACT-er, psychiater, gz-psycholoog, klinisch psycholoog, psychotherapeut, SPV’er, bestuurder, manager, beleidsmedewerker, onderzoeker, docent.
Tevens zijn welkom: cliënten en familieleden.

EARLY BIRD
Inschrijven voor deze dag is al mogelijk! Doet u dit voor 1 juli 2018 dan ontvangt u 10% EARLY BIRD korting en betaalt u €265,50 (excl. btw) voor uw deelname! Snelle beslissers krijgen uiteraard later de mogelijkheid om voorkeuren voor deelsessies op te geven.

Informatie:
Meer informatie en het programma kunt u vinden op de congreswebsite www.participatieherstelcongres.nl

Aanmelden