Een jong kind (0-6) dat opgroeit in een omgeving waarin geweld aan de orde is, wordt getekend voor de rest van zijn leven. De impact hiervan is niet altijd zichtbaar. Het is belangrijk tijdig de juiste signalen op te merken.
Het complete programma

PiP-talk, 3e editie: Leven zonder school


Datum: 6 juni 2018
Locatie: Bildung.City, Amsterdam-Duivendrecht
Prijs: 40.00 excl. btwRedactie en uitgever van Pedagogiek in Praktijk Magazine (www.pedagogiek.nu) zijn gestart met een serie PIP-talks. Hierin worden spraakmakende pedagogische thema’s aan de orde gesteld door spraakmakende sprekers en opiniemakers. De bijeenkomsten vinden plaats in Bildung.city in Amsterdam Duivendrecht. Zie voor de locatiegegevens Bildung.city. Het aantal deelnemers is beperkt tot 80. Abonnees van het tijdschrift krijgen voorrang bij aanmelding.


LEVEN ZONDER SCHOOL

Tijdens de derde PiP TALK op 6 juni 2018 in Bildung City staat het thema Ont-schoolsing: een pleidooi tegen slecht onderwijs centraal, ter gelegenheid van het verschijnen van het boek Leven zonder school.

Meer informatie en het programma leest u ook de website van PiP: www.piptalks.pedagogiek.nu.

De programmacommissie heeft onder leiding van Bas Levering het volgende programma samengesteld:

Programma
12.30 uur - Inloop deelnemers: ontvangst met koffie en thee
13.00 uur - Opening PiP-talk door Bas Levering (hoofdredacteur Pedagogiek in Praktijk)
13:05 uur - Johan van Eeckhout en Fredie Bonnu over inhoud en achtergrond van hun boek
13:30 uur - Commentaar door Saskia van Oenen
13:55 uur - Commentaar door Joop Berding
14:20 uur - Pauze
14:50 uur - Reactie van de auteurs
15:20 uur - Discussie met de zaal
16:00 uur - Afsluiting met borrel en hapje

Deelnamekosten
Reguliere prijs is €40,00 exclusief BTW, PIP-abonnees ontvangen bijna 40% korting en betalen slechts €25,00 exclusief BTW (vermelding van abonneenummer bij aanmelding verplicht) .

Aanmelding
Voor deze netwerkbijeenkomst kunt u zich vooraf online aanmelden via de website, u ontvangt van ons daarvoor een factuur. Op uw inschrijving zijn de algemene voorwaarden van Logacom van toepassing. Betaling geschiedt vooraf, op annuleringen geldt geen restitutie

Locatie:
Dit symposium wordt gehouden bij Bildung.city te Amsterdam-Duivendrecht (Spaklerweg 79, 1114 AE). Deze locatie is goed bereikbaar ten opzichte van de snelweg (A10, afrit S111), metro (halte Van der Madeweg) en trein (station Duivendrecht). Zie voor een uitgebreide routebeschrijving.