Een jong kind (0-6) dat opgroeit in een omgeving waarin geweld aan de orde is, wordt getekend voor de rest van zijn leven. De impact hiervan is niet altijd zichtbaar. Het is belangrijk tijdig de juiste signalen op te merken.
Het complete programma

2e Babycongres


Datum: 19 maart 2019
Locatie: Aristo, Amsterdam
Prijs: 269.00 excl. btw

Aanmelden

De eerste 1000 (levensbepalende) dagen
door de ogen van professionals

Baby’s zijn de meest kwetsbare mensen van de samenleving. Het is dus zeer belangrijk om goed te zorgen voor deze doelgroep. Gelukkig is er steeds meer kennis over de ontwikkelingen van baby's, de invloed van de omgeving op de ontwikkeling van de baby krijgt meer aandacht en de interactie tussen moeder en kind is van groot belang voor de rest van zijn leven. Niet voor niets dat er steeds meer vraag is naar specialisme omtrent deze groep. Tijdens het Babycongres wordt gehoor gegeven aan deze vraag.

Dit jaar is gekozen voor het thema De eerste 1000 (levensbepalende) dagen door de bril van de professional. Tijdens deze periode worden we gevormd tot wie we zijn. De ontwikkeling in deze eerste 1000 dagen is enorm. Denk bijvoorbeeld aan de aanleg van alle organen, het ontstaan van hechting, leren praten, staan en lopen. Tijdens dit congres richten de sprekers zich op de invloeden in deze periode die gevolgen hebben voor groei, ontwikkeling en gezondheid. Aan het eind van de dag bent u op de hoogte van de laatste stand van zaken van de wetenschappelijk en maatschappelijke ontwikkelingen en heeft u inzicht in verschillende interventies en methodieken rondom deze eerste 1000 (levensbepalende) dagen.

Het volledige programma en het aanbod van deelsessies vindt u op www.babycongres.nl .

EARLY BIRD
Inschrijven voor deze dag is al mogelijk! Doet u dit uiterlijk 15 januari 2019 dan ontvangt u ruim 10% EARLY BIRD korting en betaalt u slechts €240,00 (excl. btw) voor uw deelname! Uiteraard krijgen snelle beslissers later de mogelijkheid om hun voorkeur voor deelsessies op te geven.

Heeft u vragen of opmerkingen over het congres? Neemt u dan gerust contact met ons op via 020-3203364 of office@logacom.nl
Aanmelden

Deelsessies:


1.The Happiest Baby: een responsieve methode voor ontroostbaar huilen

2.Gehechtheid onder druk

3.“Wanneer eten en drinken niet vanzelfsprekend is”

4. Kinderen die vrij spelen kunnen de wereld beter aan

5.Twee ouders, één team: OuderTeam.nu voor een sterke start

6. Duik met gebaren in de belevingswereld van baby’s 

7. Geboortezorg bij verschillende culturen

8. Introductie in Dunstan Babytaal

9. Kindvolgend werken met baby’s

10. Vroege ouder-kindrelatie van groot belang voor latere leven