020-320 33 64 | office@logacom.nl
Logacom congresorganisatie

*GEANNULEERD* Symposium De kracht van het onderwijs

13 juni 2018

Bildung.city, Amsterdam-Duivendrecht

€ 229,00 excl. BTW

Helaas hebben we dit symposium moeten annuleren. Onze excuses voor het ongemak. Kijk voor meer symposia of congressen op onze congresagenda.

Het onderwijs, leraren en schoolleiders, kent een enorme gedrevenheid. Leerkrachten geven het goede voorbeeld, willen er voor elke leerling zijn, hebben invloed op de ontwikkeling van hun leerlingen, zorgen voor veiligheid in de klas, leveren maatwerk, begeleiden vluchtelingleerlingen die de taal nog niet meester zijn, bieden een veilige pedagogische omgeving ook voor kinderen met opvallend gedrag. Schoolleiders bieden de structuur en aansturing om leraren in staat te stellen leerlingen deze aandacht te kunnen geven.
In vier deelsessies krijgen leerkrachten en schoolleiders handvatten, inspiratie en concrete casussen om met nog meer enthousiasme, kennis van zaken en plezier het onderwijs vorm te geven.

Doelgroep
Professionals werkzaam binnen het onderwijs, zoals docenten, IB-ers en directieleden.

Deelnamekosten
Het tarief voor deelname aan deze inspirerende dag bedraagt € 229,00 excl. BTW, dit is inclusief een boek (keuze uit Regieversterkend leiderschap van Elena Carmona van Loon en Samen leren op een superdiverse school van Ria Goedhart), lunch, consumpties en borrel na afloop.

Kortingsregeling
Meerpersoonskorting: bij meerdere deelnemers uit één organisatie/instelling krijgt de tweede deelnemer 5% korting en de derde tot en met de negende deelnemer 10% korting. Vanaf 10 personen: 20% korting! Voorwaarde voor de meerpersoonskorting is dat het factuuradres voor deelnemers gelijk is.

Kijk voor meer informatie en het complete programma op www.130618.logacom.nl.