Congres over signalering, handelingsverlegenheid en de aanpak van huiselijk geweld.
Over de gevolgen van kindermishandeling en misbruik bij jongens en mannen.
Steunend relationeel handelen voor verbinding tussen cliënt en professional en sociale inclusie
Meertaligheid, diversiteit en culturele verschillen thuis en op school
Het complete programma

3e Babycongres

24 maart 2020

Locatie: Spant, Bussum
Prijs: € 279,00
Aanmelden
Op dinsdag 24 maart is de volgende editie van het Babycongres!
Het programma voor het Babycongres nog in ontwikkeling. Zodra er meer informatie bekend is dan publiceren wij dat hier en op de congreswebsite www.babycongres.nlBaby’s zijn de meest kwetsbare mensen van de samenleving. Het is dus zeer belangrijk om goed te zorgen voor deze doelgroep. Gelukkig is er steeds meer kennis over de ontwikkelingen van baby's, de invloed van de omgeving op de ontwikkeling van de baby krijgt meer aandacht en de interactie tussen moeder en kind is van groot belang voor de rest van zijn leven. Niet voor niets dat er steeds meer vraag is naar specialisme omtrent deze groep. Tijdens het Babycongres wordt gehoor gegeven aan deze vraag.

Deze bijeenkomst biedt een aantal plenaire lezingen en twee deelsessierondes over verschillende onderwerpen die te maken hebben met baby's. Aan het eind van de dag bent u op de hoogte van de laatste stand van zaken van de wetenschappelijk en maatschappelijke ontwikkelingen en heeft u inzicht in verschillende interventies en methodieken die er zijn voor en met baby's.

Aan het programma en het aanbod van deelsessies voor de volgende editie wordt nog gewerkt. Zodra wij meer informatie voor u hebben dan vermelden wij dat op www.babycongres.nl .

EARLY BIRD
Inschrijven voor deze dag is al mogelijk! Doet u dit uiterlijk 1 januari 2020 dan ontvangt u 39 euro korting en betaalt u slechts €240,00 (excl. btw) voor uw deelname! Uiteraard krijgen snelle beslissers later de mogelijkheid om hun voorkeur voor deelsessies op te geven.

Heeft u vragen of opmerkingen over het congres? Neemt u dan gerust contact met ons op via 020-3203364 of office@logacom.nl

Aanmelden