020-320 33 64 | office@logacom.nl
Logacom congresorganisatie

3e Babycongres

8 september 2020

Spant, Bussum

€ 279,00 excl. BTW


Aanmelden

UPDATE:
Informatie betreft het Corona virus in relatie tot onze congressen.


In navolging op de maatregelen van het kabinet, heeft Logacom besloten om bijeenkomsten tot en met 1 juni 2020 niet door te laten gaan. Zodoende is het 3e Babycongres dat gepland was op 24 maart 2020 verplaatst naar dinsdag 25 juni 2020. Op dit moment zitten we nog middenin de maatregelen die het kabinet gesteld heeft om het coronavirus in te dammen. Het einde van deze periode lijkt helaas nog niet in zicht. Gezien de ontwikkelingen, hebben wij als organisatie besloten dat het beter is om het 3e Babycongres in het najaar te organiseren.
Samen met de betrokken partijen hebben wij een nieuwe datum gevonden: dinsdag 8 september 2020. De locatie blijft ongewijzigd, namelijk Spant in Bussum. Het is mogelijk om u in te schrijven voor het congres op deze nieuwe datum. Deelnemers die zich reeds hebben ingeschreven voor het congres, hebben wij per mail een persoonlijk bericht gestuurd over de wijziging.


Professioneel werken met baby's

Zorg voor de allerkleinsten van onze samenleving is een vak apart. Al is het alleen maar vanwege het simpele feit dat baby's nog niet kunnen praten. Gelukkig is er steeds meer kennis over de ontwikkeling van baby's en alles wat daarop van invloed is. Op het Babycongres worden kennis en ervaring vanuit verschillende professies samengebracht tot een leerzaam en inspirerend programma voor iedere professional die met baby's werkt.

Op het programma staan de volgende onderwerpen:

Wat gaat er in een baby om? Wat zijn signalen van veilige en onveilige gehechtheid bij baby’s? Op welke wijze beïnvloeden pre- en perinatale imprints, angsten of trauma’s ons leven? Hoe signaleer je seksueel misbruik en mishandeling bij baby’s en hoe pak je dit aan? Hoe zien de eerste signalen van autisme op zeer jonge leeftijd (“de eerste 1000 dagen”) eruit en wat vraagt dit van jou als professional?
Op de pagina programma van de congreswebsite vind je het volledige plenaire programma. Ook is het weer mogelijk om jouw eigen programma samen te stellen door middel van twee deelsessierondes. Klik hier voor een overzicht van alle deelsessies waar je uit kunt kiezen.

Heeft u vragen of opmerkingen over het congres? Neemt u dan gerust contact met ons op via 020-3203364 of office@logacom.nl

Aanmelden