020-320 33 64 | office@logacom.nl
Logacom congresorganisatie

6e Congres (Psycho)Trauma

1 oktober 2020

Postillion Hotel & Convention Centre, Amsterdam

€ 345,00 excl. BTW


Aanmelden

UPDATE:
Informatie betreft het Corona virus in relatie tot onze congressen.

locatiewijziging

Informatie betreft het coronavirus in relatie tot het congres.

Het Congres Psycho Trauma verhuist voor deze komende editie naar een nieuwe locatie, namelijk het Postillion Hotel & Convention Centre AmsterdamEen prachtige locatie met veel ruimte, hoge plafonds en zeer goed bereikbaar met OV en auto. 
Uiteraard vindt het congres plaats volgens alle regels en veiligheidsvoorschriften van het RIVM. In samenwerking met de locatie is een 1,5 meter protocol uitgewerkt dat veilige deelname voor iedereen mogelijk maakt.Een trauma kan overal zijn, een trauma vergeet je niet


Getuige zijn van huiselijk geweld, kindermishandeling en verwaarlozing, pesten, seksueel geweld (straat) criminaliteit, slachtoffer van verkeersincidenten, dood en verlies: het zijn gebeurtenissen die diep ingrijpen in het leven en welzijn; van kind tot volwassene.

Meer informatie en het volledige programma kunt u nalezen op de congreswebsite www.traumacongres.nl
De cijfers liegen er niet om: vier op de vijf mensen maken in het leven één of meerdere schokkende gebeurtenissen mee. Van hen ontwikkelt 10% een Post Traumatische Stress Stoornis (PTSS). Als hulp-, zorg- of dienstverlener heeft u tijdens uw werk regelmatig te maken met cliënten en patiënten die traumatische ervaringen te verwerken hebben. De signalering, begeleiding en behandeling van getraumatiseerde mensen is geen gemakkelijke opgave.

Traumatische ervaringen kunnen littekens achterlaten, bij kinderen en (jong)volwassenen. Hierbij gaat het om zowel psychologische als fysieke gevolgen. Het in staat stellen van een cliënt of patiënt om een trauma te verwerken is dus van groot belang; wanneer een verwerkingsproces niet goed verloopt of stagneert, kan zich een PTSS ontwikkelen.

Dit congres heeft als doel om u kennis te laten maken met de meest recente wetenschappelijke inzichten en praktische ervaringen op het gebied van traumaverwerking. Resultaten uit verschillende onderzoeken en praktijken worden uiteengezet.

Meer informatie kunt u nalezen op de congreswebsite www.traumacongres.nl


Aanmelden