5e Jaarcongres Participatie en Herstel

8 december 2020

Locatie: Spant!, Bussum
Prijs: € 295,00 excl. BTW
Aanmelden

Dit jaar staat het congres in het teken van GGZ van de toekomst: nieuwe visies, werkzame praktijken en methoden, samenwerkingen in participatie en ambulantisering en andere mogelijkheden of vernieuwingen.
Het programma voor het Jaarcongres Participatie en Herstel is nog in ontwikkeling. Zodra er meer informatie bekend is, dan publiceren wij dat hier en op de congreswebsite www.participatieherstelcongres.nl

De laatste jaren is de roep naar vernieuwingen in de ggz steeds groter geworden. Waar eerst de DSM handvatten bood voor diagnosticeren en behandelen, merken we langzamerhand dat dit lang niet voor iedereen meer baat biedt, sterker nog veel mensen blijven soms jarenlang in de ggz zonder echt vooruit te komen. Labels, vastgelopen in systemen en protocollen en gescheiden werkvelden tussen zorg, behandeling en het sociale domein lijken nu effectief behandelen tegen te werken.
Kortom er is een toenemende behoefte aan nieuwe inzichten waarmee we deze kwetsbare mensen in de OGGZ, de GGZ, forensische GGZ en het sociaal domein kunnen helpen. Het Jaarcongres Participatie en Herstel geeft ruimte aan de verschillende professionals in zorg en het sociale domein om kennis en ervaring te delen die bijdraagt aan zorg binnen de GGZ en sociale inclusie daarna.

Speciale aanbieding voor voorinschrijvingen
Schrijft u zich in voordat wij het programma klaar hebben? Dan hebben wij voor u een extra mooie voorinschrijvingskorting van maar liefst €49,- ! Nadat wij het programma hebben gepubliceerd geldt het Early Bird tarief. Snelle beslissers ontvangen dan €30,- korting op deelname. Deze Early bird korting is geldig op aanmeldingen die vóór 15 oktober online worden voltooid.

Heeft u vragen of opmerkingen over het congres? Neemt u dan gerust contact met ons op via 020-3203364 of office@logacom.nl

Aanmelden